Jako prodejná žena
do ulic se vetřela
s cenovkou na ňadrech
ve výkladní skříni
onoho veselého domu
Na město z vrchu
bez ostychu svržena
z nacpaných nebeských pytlů
bílá sněhová chumelenice
Zima už se vkrádá
tlačí silně na pilu
motoristy na letních
vyvádí krutě z omylu