Pod úsměvem
Cítím se jak na podzim spadlý list,
co ještě o létě chtěl by si číst,
jak první roztátá vločka sněhu,
co toužila po delším příběhu.
A čas jak splašený kůň dál běží,
řeka utíká si, já stojím na nábřeží
od hlavy k patě plná vzpomínek.
Sice pláč uvnitř. Ale úsměv navenek.
Přečteno 194x
Tipy 21
Poslední tipující: Niška, Ďábel sám, Marten, Jan Kacíř, IronDodo, Ondra, Psavec, o3_gambit, Kubíno, Fialový metal, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)