Anotace: .
Lháři mají nohy v teple
pravda říká se draze
...jo pravda je často na hlavu...a lháři v tom ji ohýbat nikdy nelení...;-)..a růst jen rakoviný bujení...
28.11.2023 16:52:14 | Marten
Ano pravda v tvé básni.
27.11.2023 21:00:59 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?