Bůh si tu se mnou podivně hraje
z pekla mě vytrh a dal do ráje
pak mě zas rychle vrátil zpátky
tak jako jablko do ošatky.
Poznal jsem dobře obě dvě strany
život mi drsně obrousil hrany
vyvážil názor a dal priority
já se však uzavřel jen do ulity.
Až mě zas Bůh vyzvedne z ošatky
pošle mě domů, možná že na svátky
nandá mi cukroví a pak mi ho sežere
a tím mě opravdu nehezky nasere.