Nikdy jsem neviděla
jiskřit sníh ve tvých vlasech
nehřála svoje dlaně
v dlaních tvých
Nevoněl jsi mi mrazem
když poslední cigaretu
uhasil bílý chladný sníh
A teď se bojím
co všechno se mi vrátí
až něco z toho uvidím
Až za stůl sedneme
Tak jako kdysi
Bude tam s námi
pláč nebo smích?