Anotace: z archivu
No jo no, když ono za to může možná to zmatení jazyků, že někdy se lidi nejsou schopní domluvit a vysvětlit jeden druhýmu, co je opravdu důležitý...a že o honbě za penězma by to až tolik bejt nemělo...
04.12.2023 11:09:28 | cappuccinogirl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?