Hraji si sladké nokturno
Notami jsou pohádky
Že je mi mile útulno
Však ve skutečnosti
Děsnou saň
Co mi duši obývá
Nakrmím svým bolem dosyta
Otvírá se rána krvavá
Ponížení studem prosvítá
***
Copak Tě trápí ?
Saň nelze utišit řádky ...
Pofoukáme alespoň bolístky ?
Fuuuuuuuuuouououou ...
***
04.12.2023 12:28:59 | Fialový metal
Žárlivost, nó, trochu poetické hysterie se jí zachtělo.
:))*
Moc díky za pofoukání... jeee, už dobrý!
04.12.2023 13:06:15 | Anfádis