Smyslnost záhybů těla
nás v počátku pohltila
vydala chtíče s touhou
na chvilku jenom pohou.
Dneska po mnoha letech
a našich sexi sletech
vídáme marnost v bytí
hledáním vzrůša na síti.
Léta nám přidaly vrásky
a pocity, že bez lásky
zmizela touha s chtíčem
jako po šlehnutí bičem.
Jen jizvy zbyly po biči
a v srdci láska nevklíčí
potom co dlouho tu bylo
umřelo a zevšednilo.