Mikuláši, my jsme ztuhlí
tak nám naděl pytel uhlí
děti zlobí každý den
tak si hračky klidně vem
Čerte, ty víš zatraceně
jak to uhlí stouplo v ceně
anděl není skrblíkem
potěšil nás špalíkem
Nadílka to divná byla
přesto nás však potěšila
v bytě máme teplíčko
líbám děti na líčko
Praktické pojetí Mikulášské nadílky... úsměv mám, ale ty děti, ty by ho asi neměly:-)*
05.12.2023 16:13:09 | cappuccinogirl