Anotace: ...
...
bylo Tě všude plno
támhle i tady
tudle i onehdy
prostě všude
a vždy
stále a definitivně…
táhla ses za mnou
jako vůně
čerstvě pokosené trávy
„které,“ ptáš se
jařiny či otavy
ono to je asi fuk
i když není tráva jako tráva
možná…
říkal jsem si
až jednou
seberu všechnu svou odvahu
a požádám Tě…
jako, kdybych žíznivý
toužil Tě vypít
jako krůpěj ranní rosy
uhasit se tebou
jako závist
dlouhé nosy
jako dlužník, který prosí
jako hadry co se nosí
jako nemoc prázdní lůžka
jako nenabitá puška
z jejíž hlavně
čumíš na mě
mířím ... na koho?
Beng... Beng... BENG
ach ta ...
muška
družka
služka
stružka krve
co bylo príma
prve
pojednou sralo
a tak teď stojím na deští
a
čumím jak chčije
však ono zase přestane
a opět vyjde slunce
.
.
.
(už...)
Čendo, jak slunce chybí,
to naše myšlenky jsou do šeda
a dělají si s námi, co se jim zlíbí...
však zase bude líp.
Co si takhle něco hezkýho poslechnout, nějakej příjemnej relax? A z toho deště fofrem pryč. Do tepla a něco horkýho na zahřátí. Myslím na tebe.
05.12.2023 21:01:02 | cappuccinogirl