Anotace: Je to druhá verze již zde publikovaného textu Rekviem za komín. Nějak mne likvidace továrního komínu vzala a vzniklo i pokračování nazvané Rekviem II. Který díl je lepší? Očekávám zdrcující kritiku.
moc smutné. rozebírají ho, jeho duši, pomalu umírá... jako když kácejí stromy. napsal jsi to krásně. :-))*
07.12.2023 03:54:10 | Iva Husárková
já kritiku neumim, tak jen - tahle je za mě lepší;)
06.12.2023 19:17:35 | Sonador
No, mně je líto i jak chátrají budovy. Např. kostel v Poříčanech je velice smutné vidět, že prostě na opravu nejsou peníze. Tak chátrá a chátrá a je to škoda.
06.12.2023 10:38:19 | mkinka