Keď nasneží
čas sa spomalí
z tvárí sa vytratí
tá maska uponáhlaná
zrazu si všímame
kúzlo bielej krajiny
a čo sa deje okolo
pre tento okamih zrodený
som ja aj ty
oh kúzlo bielej krajiny,
oh čas sa spomalí,
oh ten úprimný úsmev
aj keď som nesmelý
a zrazu vidíme
čo sme nevideli
a zrazu ľúbime
čo sme neľúbili
svoj odraz
na zamrznutom jazere
všetky chyby
sú oddnes stratené