Uprostřed života
na břehu naděje
světlo se mihotá
a občas zahřeje..
Naše masky odešly do mlhy
a teď čekáme s nějakým světlem
sebráni ze břehů zrazené něhy
pro louky dál rozkvetlé...
Já neskáču, já letím...
vysoko nad horami
majestátně rozprostírám světové strany
pod hvězdami..
Držím je křídly
pod Athénami
Orel z obrazu Božího
vykreslený