Svět byl dílem okamžiku
než do něj Ďábel vrazil dýku
a od těch dob maj názory
taky svoje mrtvoly.
Svět byl stvořen plný lásky
dneska ovšem bez nadsázky
můžeme říct, že je to tak
vždyť peníze má každý rád.
Svět byl stvořen barevný
kde všechno bylo pokrevný
ego však vneslo do lidí
že jsou ovce nebo nadlidi.
Svět byl stvořen rájem
proto v něm taky zrajem
však místo plodů slasti
tvoříme různé kasty.
Svět byl a zase bude
jen osazení tímhle druhem
nebylo nejšťastnější
snad to příště bude lepší.