Zas máš rýmu, ty světáku,
to je neveselé,
proč se skrýváš do mrazáku,
místo pod postele?
Pod postelí manžel hledá,
děsně by mě zmlátil,
žádnou šanci on mi nedá,
já mu ženu klátil.
Lepší tucet kapesníků,
než si lízat rány,
to je úděl milovníků,
když jsou ženy vdaný.