Anotace: ....
jsme něco, jako ztroskotanci
jako ty dvě jiskry v tanci
postižení pomatanci
věřící v desátou šanci
v rukách spálených
život, stejný je jak moře
nač tu je, k čemu byl stvořen
ať se ozve jeho tvůrce
rozďoubal to, nechal v půlce
a nebo jsme to my
kašlu na tě, divný Pane
slíbils vichr, vánek vane
pak, že slunce bude zářit
odmítám, se mile tvářit
co mám dělat, když už pářit
se mi nedaří
každý večer, unaveně
říkám: "znáš to," moji ženě
počkej ráno, možná vstane
mrkne na mě, poté vzplane
ale ba ne...
ale...?
v bouři zmítán, trháš plachty
na své cestě do Nirvány
nebe běsní, Zem se chvěje
je mi jasný, co se děje
nejsou jenom dobré časy
tvoje paní chtěla asi
co...?
a neříkej, že ne
Pěkný:-)
08.12.2023 06:36:16 | Žluťák