Každý den není posvícení
ale každý den se rozední
dám si dvacet po poledni
v téhle šedi stejných dní.
Každý den je jako růže
však moje nějak uvadá
chlapectví mi přešlo v muže
a s ním i divná nálada.
O čem jsem to kdysi snil
to ztratilo se v netalentu
šťastný dřív jsem asi byl
při snění o hrabství v Kentu.