Ticho omrzlé
Jak ruce bez rukavic
Slyším až v kostech
Naprosto hlasité nic
Nepláči, neběduji
Úzkost mne nesvírá
Jen strnule pozoruji
Pomyslnou bránu
Jak do jiné dimenze
Zlehka se otvírá
Moc pěkná, Anfádisko!
Dneska jen 'nepožluťákovsku' mlčím a smekám:-*
09.12.2023 11:04:18 | Žluťák