Vánoční cukroví
Vánoce kouzelné
s pečením spojené,
někdy i spálené,
potajmu loupené.
Děti se smějí,
boule za ušima mají,
v očích jiskřičky štěstí,
s cukrovím v zaťaté pěsti.
Kouzlo voňavých vánoc
těší jen jednou za rok,
jindy se mlsat nechodí
za to může to cukroví.
U nás se peče cukroví i bez dětí
12.12.2023 09:19:03 | Marry31
Tak to má být, jenže pak to nejvíc jim já a ty kila se v mém věku špatně shazují.
12.12.2023 09:34:14 | Marťas9