Sonet díků
Anotace: Pro člověka konkrétního
Děkuji,
že filozofuješ akorát,
myšlenky, z nichž
nechce se umírat.
Děkuji za prostor
mluvit stále dál,
chovat se, jako by
nikdo se nedíval.
Děkuji za dny a za noci,
za naděj
v závěji bezmoci.
Děkuji,
že tišíš smutku hlasy,
díky a máš krasné vlasy ;-)
Přečteno 195x
Tipy 6
Poslední tipující: Lesní žínka, martinaV, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)