Gitara rozozvučila halu
jej sladké tóny sa tiahnu
až k ceste z orgovánu
krajina plesá aj padá
podľa rozhodnutí človeka
oslavuje sa predstavivosť
a život- ten čas zázrakov
oslavujem každý deň
že sme tu spolu
lebo jeden nedokáže veľa
ale dokáže si k sebe
pritiahnuť tých správnych ľudí
aby krajina z ich duší
kvitla večne
ako tá cesta, ktorá vedie
k rozprávkam,
kde strašidlá sa boja lásky
ktorá nikdy neublížila
vraví sa, že modlitba
môže znieť akokoľvek
keď je úprimná
tak toto je tá moja
ktorej chápem
možno len ja...
gitara rozozvučila halu
aj celú zem
a gospel, ten spev
ktorý dáva krídla
vedie cestou
z orgovánu
ktorá smeruje
k tomu miestu
po ktorom túži
naše srdce,
k tomu miestu
želám si
aby ho našli
všetci
pútnici