Namazal se děda,
babka bručí běda,
je to vážně k vzteku,
vzhledem k jeho věku.
Tím babička milá,
dědu rozzlobila,
hloupé vede řeči,
neví, že se léčí.
Bacily tak ničí
v lékárně zas křičí
léky nejsou k mání
to je průšvih, páni
My na Moravě máme předepsané speciální léky, ty fakt funguji. Recept zní slivovice, jablkovice, hruškovice. V jižní části červené, bílé víno a meruňkovice.
18.12.2023 04:56:31 | Marťas9