Rád tě zdobím, stromečku
chci vůz k mému domečku
Fiat, Opel nebo jiný,
beru také Lamborghini.
Moc bych chtěla, Ježíšku,
chodit v novém kožíšku,
žádný králík, to se ví,
nejraději norkový.
Máme malý stromeček,
ale velký domeček,
pro tebe to problém není,
pošli nám klíč od vězení.
.
Pěkný kousky. Na tom posledním je vidět, jak se v různých životních situacích lidem mění priority... :)
30.12.2023 06:11:05 | Koala