Anotace: ( Archiv )
Jít a hledat štěstí
v hrnečku navařené kaše
tlouct do prsou se pěstí
pro zabití hada
lháře
...
do studny skočit
pro odpuštění
peklem se vrátit zpátky
...
a ráj?
...
není
jenom cesta
mezidobí
z pohádky do pohádky
s rozcestím
hrátky nebo hádky
No jo, ta rozcestí...ale těžké poznat na první dobrou, kam tě to navede :))
Krásně jsi zase básnil, Jirko.
21.12.2023 07:08:23 | Anfádis