Anotace: ....
když černá s bílou kují plány
že pro víc barev není svět
jen představte si temné lány
a žalem uschlý, bílý květ
na této divné šachovnici
si oba hráči dávaj mat
aby potom v zpovědnici
se místo lkaní začli smát
když zlo si dobrem podá ruce
za nehty krev nezasychá
je černo-bílá, po záruce
a v kapkách tiká do ticha
Čendo, píšeš skvostně a jsi můj vzor. přeji Ti dny bez závor - max. se zázvorem - ale tak honem... objímám Tě. pusa. PŘEJI TI všechno krásné. *** :-))*
21.12.2023 09:03:34 | Iva Husárková