Z telefonu na deset dní vyjmu simku
mám bohatě nakoupeno plnou spíž
zatemním okna - zapálím vodní dýmku
rád odhalím paměti bezednou skrýš
Nad demarkační čárou vidím sněhánky
z jednoho úhlu pohledu chci být sám
jenže já soustavně sním o prsech od Hanky
mezi tělesným a duchovním kolísám
Jistě ale v tomto kinklání nejsem sám
prozvoň ji
Ježíš počká
je tu už tisíce let
a je zvyklý, trpělivý a shovívavý
její vzedmutá ňadra
tu nebudou věčně
zahřej ji
tam
na duši...
hezká báseň
pozdravuj Hanku
a klidné svátky bráško
:-)
23.12.2023 16:09:01 | piťura
Jsi zkušený muž
ošlehaný vichrem života s dokonalým charakterem pravého muže.
Jak jsem psal v úvodu
vyňal jsem SIM kartu
Ale líbí se mi Tvá úvaha o neodkladnosti jímat klenoty Hanky do dlaní dokud je má rujné životaplné.
Krásné dny sváteční bratře milý.
Brunátný Marty
23.12.2023 16:28:55 | kudlankaW
Promiň, Marty, báseň máš krásnou!! - ale ta Hanka mě vážně rozesmála :-)))
Pěkné a sváteční dny Ti přeji :-)
23.12.2023 14:39:22 | Helen Mum
Drahá mi Helen
snad je to tím koncem roku a možnosti si 9 dnů odpočinout - po zásluze!
A tato vidina mi dopřává iluzi využít za celý rok naSTřádanou mužskou energii!
Léto jsem nedával - bylo rekordních více než 100 dnů teplot 25 + !!!
To mě jako bodrého tlouštíka - ničilo.
Ale teď když je do plusu dva STupně mám chuť být ve společnosti vyvinuté ženy či dívky.
To by byl ten nejvzácnější dárek slaSTný nářek ;)
23.12.2023 15:56:08 | kudlankaW
Užívej, kamaráde. A nech Hanku občas odfrknout, ať neproškytá celý svátky:)
23.12.2023 11:28:33 | Žluťák