Vánoce Vánoce,
jsou jenom pár dní v roce,
horečnaté uklízení,
velké nákupy a pečení.
To vše a mnohem více,
čtyři hořící svíce.
No netěšte se zase za rok,
máme na ně znovu nárok,
tentokrát však v poklidu,
bez velkého úklidu,
méně dárků, více slov,
více lásky, méně spěchu.
Beze stresu, už to nesu.
Váš Ježíšek