Pomaloučku, potichu
přichází ten vánoční čas.
Ať do našich domovů
pokoj a mír vstoupí zas.
Vánoční stromeček
za oknem rozsvítí se.
Pod ním dárečků pár
které zahřejí naše srdce.
Važme si těch chvilek ticha
a radujme se, byť jen z maličkostí.
Láska ať vstoupí do našich domovů
a věřte- není jí nikdy dosti.
Krásné vánoční svátky všem....
Vaše Jarunka
Přesto že mrazem vrzlo dvorem ode vrat. Od Jarunky pohlednice, slunovrat.* Od Kysúc až po Kozí kopce. Děti na bobech, sjíždí z kopce.
Na Literu, hněv své zbraně skládá. Kam uložit té strusky slov - dobrá každá rada!
Sváteční Jaru-linkou, veď mě pokorou a pokáním. Ať stejně láskou otevřu se, před příkořím se neskláním.
Pf. Jarunko*
23.12.2023 21:24:34 | šerý
Milý Šerý....Tvá slova zahřála, ani nevíš jak.
Děkuji za ně, od Tebe obzvlášť potěší a pohladí.
24.12.2023 15:02:56 | Jarunka
Krásné a pohodové svátky i Tobě a tvým blízkým, Jaruško*
Objímám (*)
23.12.2023 18:40:45 | Emily Říhová