Jsem Amélie. Koukám na sto tisíc věcí najednou,
Běžím prázdnou krajinou a přemýšlím co dál.
Je tisíc otázek a nula odpovědí.
Řekněme si šťastné a veselé aby vůbec šťastné a veselé nebyly.
Utíkej dál, stejně nikdy neutečeš.
Další rok, další story, další konec, další vše.
Můžu napsat sto tisíc věcí, stejně jako všichni. A bude to nakonec k ničemu,
Dvaatřicet let a stále bez odpovědí.
Život je život a je takovej jakej je. I když se staví zády stejně jsi pořád tady.
Proč koně spí ve stoje, proč se sloni otírají choboty a proč nejsem hodná ničeho.
Sto procent lásky a milion procent opovržení.
Hrozně moc chci psát ale už mi to nejde.
Jsem Amélie.
I se vším tím pitomým sestřihem. Se vším, co představovala. Jsem to já.
Až jednou otevřeš oči, budu tam.