Modlím se
ano, dostal jsem se až k tomu
Modlím se za dívku, která byla malá
drobounká
menší, než všechno zlo kolem
kolem
Modlím se, aby byla silná
když všichni kolem selhali
kdysi
snad jen
A prosím
vkleče na dlažebních kostkách
tě prosím
neopouštěj, nezamykej
buď její vodou
aby mohlo vyrůst
její naroubované nové Já