Celé období po dvacátém
Vietnamci byli samá práce
čiperní - jakpak to jen říci
EJHLE - Vietnamští nájemníci
Čech teď objevuje mořský šelf
Vietnamci místa pro další kvelb
též zde ve zpustošeném Slezsku
bez okázalosti či lesku
Čiperní mají svátky jindy
Líní spíše zápolí s limby
drží hladiny alkoholu
v pití zajedno - vždycky spolu!
Nestojím o to mít v pití bratra
Nepiji - leč zlobí mě játra
Každý to má trochu jinak,
pro každého jiná míra
není třeba se vyrovnat všem,
každý si svou vlastní cestou jdem ;)
Krásný večer, Márty
28.12.2023 21:33:36 | Emily Říhová
Díky za erudovaný pohled zdravotnice
zavítej, prosím častěji, rozuměj více
Proleželé jest za pouhé tři dny tělo strýce
28.12.2023 21:43:48 | kudlankaW
Játra mě zlobí taky. A nejen játra. Kdejaký orgán. Řekla bych, že se na mě domluvily. Nutí mě žít zdravě ;-)
28.12.2023 16:54:25 | kozorožka
Obdivuji Tě v mnoha ohledech.
Nezehrám, jen obhajuji sebe sama před lidmi v těsném okolí, kteří jsou na alk. do jiSTé míry závislí.
Já proto nehodlám požívat, jen ve zcela mimořádných SiTuacích.
Tedy kulatiny aj
28.12.2023 17:04:24 | kudlankaW