Radši nic
Frustrace, vztek a zlost.
Jsem ve svěrací kazajce,
už toho všeho mám dost.
Vyrvali mi z hrudi srdce.
Teď vše kolem je tma.
Usmívám se jako maniak,
protože, co jiného mi zbývá?
Než se smát a plakat?
Připomínáš mi jen moje chyby,
jakobych byla jen špatná.
Vadím ti? Mám odejít? Tak to řekni!
Už nenacházíme klidná slova...
Říkáš mi, že nechci nic řešit.
Jedna výčitka střídá druhou
a já se uvnitř začínám tříštit.
Promiň, že stále dýchám a žiju.
Mám tě ráda, ale ani to už nesmím říct.
Nechceš to slyšet, tak víš co? Radši nic...
Přečteno 138x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Ondra, Psavec, Emily Říhová, martinaV, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)