Bloudila jsem a ztrácela.
Z perliček štěstí prach popela.
Životní křižovatky minula
do zákoutí s názvem Smůla,
s kašpárkovským úsměvem
lhostejno kam s mým já dojedem.
Z gladiátorek vplula do střevíčků.
Strach a odvaha v jednom balíčku.
Ze světla.
Do tmy.
A potom ven.
Nejhorší noční můra
nebyl sen.