Anotace: ....
NĚKDY JSME
někdy jsme jako Ti potemníci
běháme sem tam si po ulici
honíme štěstí svá
jak kdo svede
„Dobrý den paní…
a Vám se vede?“
co se zas staráš, ta pixlo jedna
„Lépe už nejde to!“
„A Vy… u dna?“
slovíčka nevinná, slina s jedem
slzy na krajíčku, kecy s medem
když zašťouráš do úlu divokých včel
hned poznáš to nejhorší, z nevinných zel
všichni jsme stejní jak octomilky
životy naše, jen k smrti chvilky