Dneska v kruhu rodiny
pijem jenom bubliny
užíráme chlebíčků
až jsme všichni na sračku.
Dneska v kruhu rodiny
sledujeme hodiny
zase přijde nový rok
ku hřbitovu rychlý krok.
Dneska v kruhu rodiny
děláme jenom kraviny
smějeme se jako blázni
ke konci i hymna zazní.