chtěla bych svetr s copánkovým vzorem
chtěla bych vůni květin v přírodních mých vlasech
chtěla bych vidět jen svět bez prášků
chtěla bych cítit, jaký je život normálů
brodím se minulostí a jejím prachem
jen pro malé chvíle štěstí,
které pak protečou prsty ladem
že čas je přítel
já doufám
už nejsem dítě
zoufám
Jo, jaký je život normálů? To jsem ještě 40 let nedal.
Užívej a děkuji
12.03.2024 17:48:44 | Luko tulák
Velmi silné dílko...
jaký je život normálů - často mi tato myšlenka brouzdá myslí...
Objímám Tě*
07.01.2024 00:09:59 | Ondra
Pokud bereš prášky, tak se nemusíš za nic stydět. Důležité je, aby léčba pomáhala. Hlavně si nenech vymývat hlavu od mamlasů, co říkají, jak jsou léky špatné.
06.01.2024 15:04:36 | Václav
Vidět svět bez prášků je hodně silná věta a tak objimam
06.01.2024 13:09:04 | mkinka