Koncert
Přítomnost zdobí úsměvy,
černé škrabošky spadly na zem,
srdce chycená v do-re-mi,
nálada zmámená jazzem.
A hudba drží otěže
vybičovaných citů,
nalézáme se v důvěře,
když plujem na parketu.
Hrej dál, písně se neptají,
zda hudba končí s ránem,
sny žijí se, teď se nezdají,
v notách cítím, jak mládnem.
Přečteno 180x
Tipy 31
Poslední tipující: Ďábel sám, IronDodo, o3_gambit, BArBArKO, jort1, Anfádis, Fialový metal, Tomcat, Marťas9, Stanislav32, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)