myslela som
že mi urve strechu nad hlavou
bohovsky vialo
všetko vonku lietalo
sem a tam
v byte bolo ticho
telky prestali hrať
jedine pes občas zachrápal
v byte
kde po iné dni
bolo počuť smiech
a polohlasnú hudbu
a spev z kúpeľne
a veselé kroky
bolo ticho
vonku všetko lietalo
papiere
konáre
listy
sem a tam
a tak bohovsky vialo
sem a tam
a všetko vonku bolo prevrátené
naruby
všetko bolo
prevrátené
naruby
ale v byte
bolo všetko na svojom mieste
okrem
tvojho kufra
.