Anotace: Tuhle návštěvu bych si docela rád odpustil, ale co se dá dělat, když už je tady. Zatím to jakž takž zvládám, ale není to nic příjemného.
Na povzbuzení mysli a odpuzení virů dobrý lidový recept. Ale nejlépe po kapkách takovou meducínu...:-)
08.01.2024 14:11:08 | Lighter
Drž se, příteli a žeň ho... lopatu na něj, karabáč... i když vzhledem k tomu, že si vlez do tvýho těla, tak by tě to samotnýho bolelo...tož to máš recht, raději tu slivovičku a vypal tu potvoru jednu koviďáckou...
07.01.2024 22:52:51 | cappuccinogirl
Psavečku určitě budeš zase brzy fit, přeji fofr uzdravení, ať je dobře.
07.01.2024 22:27:11 | CULIKATÁ