Děda má na covid prášky
od doktorů slyší hlášky
pití se vám zakazuje
proto nahlas protestuje
na covid teď berte prášky
Chemie mi zdraví ničí
rozlobeně děda křičí
příroda má léky jiné
slivovicí covid hyne
chemie ta lidi ničí
Na doktory babka dala
všechnu slivku vyslopala
tohle je přec podlá zrada
dědovi se chvěje brada
proč jen na ty rady dala
To proto, že je, jako každá ženská, zachtivá. Co má dědek, to ona dvakrát. :-))
09.01.2024 15:48:10 | Kan
To je čupr bábinka
zlákala ji lahvinka
a dědovi hlášky:
"Babi, nechci prášky"
nezabraly...
09.01.2024 14:54:54 | cappuccinogirl