Máma nebo táta
Milovala jsem oba
byli pro mě vším.
Vracela se ráda do domova,
oni měli strach,
ať se neztratím.
Bál se hlavně táta
byla jsem jeho jediná,
máma měla ještě dcerku
a hodného syna.
Korunou bych si
nemusela házet.
Prostě tatínková holčička.
Ke sportu měl blíž
a k tvrdé práci,
pro to já měla očička.
Pořád vzpomínám
na dny s nimi,
byli pro mne domovem.
Bohužel,
už se dlouho skláním
nad nimi
na hřbitově
nad hrobem.
Nádherně-láskyplně napsáno, milá Martinko :-)*
A po zdravotní stránce, ať je lépe a lépe :-)
17.01.2024 10:35:25 | Ondra