Chvěji se ochvívám
tolik mě zebe
mrzutý jsem - zívám
ponouká chlebem
manou vloček zima
třeskutý leden
a já si říkala, kdo mě to "zapnul":) jsem dnes totiž - vypnutá, líp mě to nenapadá... ani chleba mi tu nevoní, peču až v sobotu...
moc Ti děkuju Márty, tohle byl takový br den, tak snad je večer trochu lepší a máš se dobře*
jo, je skvělá, drobnička...
18.01.2024 19:59:39 | Sonador
Drahá Son…teď už je ji dobře
Ale tuny materiálu zase dnes v rukou
Bolí paže vytahané
A ve věku, kdy na starší kolena lopotím se fyzickou prací
Přeci nemohu jeSTě na zasloužený odpočinek
Myslím na Tebe, Chybíš
18.01.2024 20:13:11 | kudlankaW
no máš to náročné! tak hlavně ať jsi v pořádku... i já na Tebe, obejmutí Márty*
18.01.2024 20:14:14 | Sonador
Poslední řádek ve mě vyvolal spíš" třeskutý ledem...medem?"
Každoprdelně S. Tip
18.01.2024 18:58:35 | Marcone