Anotace: ....
do ticha noci
výkřik, když zazní
je to sten vášně
to, když jsme nazí
nebo dnes
vrazi?
jak rostou nám křídla
hojíme rány
pramenu touhy své
otevřem brány
bránit se nejde
v ozvěnách lásky
mrazí mě z vřídla
vytrysklé…
no vážně…
opravdu hořím
vždyť přece znáš mě
z představ a pocitů
ze snů a mýlek
v dotecích něžnosti
dosáhnout chvíle
jež trvá
nebyl jsem jediný
ty nebyla prvá
společně
každý sám
život je šprým a klam
věčnosti