Stín
Mé srdce přikryl žal,
a jak tam ležel,
čas dál běžel,
a já jsem se bál…
Že nezvedne svůj stín,
přijdu domů,
přijdu k tomu,
o kom něco vím.
Zbude mi snad v prachu,
střepů pár,
prázdný sál,
a zítřek v lahvi strachu.
Přečteno 122x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, o3_gambit, Olex, martinaV, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)