pěkné, díky
21.01.2024 18:50:25 | twisted.wicker
s takovým morálem má taková čub...Petra jistě několik šviháků, co ji přikvačí prohřát bůček...znal jsem jednu, ta i bez kožichu stihla za jeden den nasadit paroží manželovi i milenci s jiným...čiperka :))
21.01.2024 16:38:42 | stormeater