Anotace: ....
na rohu ulice promoklý stepuji
čekám, že uvidím za oknem tebe
příště si raději galoše obuji
čvachtám se v kaluži nateklé z nebe
vypouštím lodičky na moře divoké
prozkoumat neznámé krajiny v dáli
nechci být pro žádnou špatným to prorokem
každá z nich ztroskotá, nač bychom lhali
konečně vysvitne tvoje tvář na hoře
ozáří krajinu, vysuší vody
kolem mne vidím plout světelné úhoře
do nebe k tobě mi stavějí schody
lásko má nebeská víš co je za krásu
zezdola sledovat záblesky nahoře
všichni co dole jsme, doufáme ve spásu
nohy si myjeme vzájemně v lavoře
Tahle tvá báseňka je krásná, vypustil jsi hezounkou lodičku do modra... přesně jak ty umíš :-)*
22.01.2024 21:21:33 | cappuccinogirl