Zdá se, že bude veselo,
čeká mne "bílý" sex,
zátku připlácnu na čelo,
pivko vypiju ex!
A nikdo tady nebude
mi dávat kázání
o tom, jak pivo špatné je
k večeři, k snídani...
A někdy také mezi tím,
k svačině, k obědu...
Až z toho jeden mívá splín!
Tak vivat večer snů!
Myslím, že takové štěně
vyhoví ti zaručeně!
Já raději dám si víno
nebo fredo cappuccino!
;-)
26.01.2024 01:11:59 | Kozoroh 1
Jedno pivo je blud, dvě zas málo, tři vlastně taky.
Tak rovnou beru sud, prý zabíjí i mozkové buňky
26.01.2024 01:00:53 | NPPPP
Zpěv slaměnného vdovce! ;-)
25.01.2024 21:24:59 | Kozoroh 1
Slamák ti stopro sluší:-)*
25.01.2024 21:29:24 | cappuccinogirl
Tohle nebylo o mně, kapuccinko! Já nejsem pivní skaut. Báseňku inspiroval kdosi jiný.
Vůbec už nepotřebuji nějak extra pít. Já jsem čajovej. Teď jsem sibzalil heřmánkovej čaj s laurem. A cumlám gemerku se šumivou b12. ;-)
25.01.2024 22:50:24 | Kozoroh 1