víčkům nepomohou ani vzpěry v zápalkách
dvě hodiny po dvanácté jsa v ospalkách
nic jsem nepředvedl leč přesto unavený
mám záhy vytvářet divadelní scény
Lepší divadelní scény
Než scény domácí
Nejlepší je být v klidu doma
A mít ze všeho legraci ;-)
26.01.2024 16:17:58 | kozorožka