Anotace: Inspirováno naprosto úžasnou knihou Jacka Londona, "Tulák po hvězdách" (starší ze šuplíku, bez předělání)
Kniha je úžasná. Poukazuje k tomu, že ducha je možno vnímat nezávisle na těle a dává nám možnost klást si otázky a ty v sobě zkoumat. Hezky jsi napsal.
27.01.2024 12:08:07 | paradoxy
na seznamu mých Top knih je Tulák po hvězdách na děleném prvním místě...skvělá kniha a skvělá báseň
27.01.2024 10:37:04 | stormeater