Slunce z černého svetru Burberry
skrze žebroví žaluzií
vytváří ladné zebrano
což nezvládne kouzelník kdekterý
slovutný mistr v alchymii
lidem totiž není dáno
Fascinuje mě skryté kouzlo tvých básní. Ano, lidem není dáno. Je nám vyznačeno místo v tomto světě a toto přijmout, je pokora. Ta z tvých básní čiší a moc pěkně. I když je v závoji melancholie. Možná právě to je kouzlo tvého rukopisu. Měj krásný den, básníku :-)
29.01.2024 15:32:11 | kozorožka
Vnímavá kozorožko. Umíš odezírat v rukopisu, skoro bych napsal i způsob jakým kladu slova do řetízků. Jsem za Tvou bystrost i důvtip nesmírně rád.
Krásný západ slunce přeji. M
29.01.2024 16:42:05 | kudlankaW